Gratis E – bike voorlichtingsavonden in regio Helmond

Ziet u door de bomen het bos niet meer of wenst u objectieve informatie over de Elektrische fiets om nadien een weloverwogen keuze tot aanschaf te maken ? Meld u dan aan voor één van onze E – bike informatie avonden bij u in de buurt.

Wij hebben per avond ruimte voor ca. 50 belangstellenden. Vol= Vol en…. om teleurstellingen te voorkomen, verzoeken wij u zich via de email en/of telefonisch aan te melden.  Aanvangstijdstip : 19.30 uur en afronding ca.21.00 uur. Aanmelden via : verkoop@bikesenservices.nl Tel. reserveren via : 0492 – 387 908 De beschikbare data en tijdstippen zijn:

  • Bikes en Services Nederland: Di. 21 Mei en Do. 23 Mei. 2013. Helmondseweg 7 A, Aarle-Rixtel
  • Brandevoortse Hoeve: Di. 4 en Di. 18 Juni aan de rand van Brandevoort.
  • Bikeworld Experience: Do.6 en Do.20 juni 2013. Helmondseweg 7 a, Aarle – Rixtel

Reacties zijn gesloten.