Brandevoortse Hoeve : stempelpost Rondje Helmond

Zondag 4 Mei; op de nationale herdenkingsdag; werd in Helmond het Fietsevenement Rondje Helmond georganiseerd.

MTBverhuur.nl  bemande de stempelpost bij de Brandevoortse Hoeve

Het rondje Helmond is een bestaande fiets-/wandelroute, maar Helmond  Marketing organiseert altijd op de eerste zondag in Mei het fietsevenement ‘Rondje Helmond’.

Vanaf circa 09.45 uur kwamen de eerste deelnemers zich al melden voor hun stempelkaart en route informatie.

Tot aan 17.00 uur op deze zonovergoten dag kon men de onderweg bij de diverse posten afgestempelde kaart met slagzin inleveren.

 

Vele deelnemers bleken inmiddels de elektrische fiets te hebben ‘ontdekt’ maar menigeen met open kettingkast en derailleursysteem reed met een veel te vette en vieze ketting rond.

Daarbij waren er ook een aantal deelnemers die achteraf bezien na hun aankoop niet helemaal gelukkig waren met de actieradius van hun accu.

Uiteraard werden deze deelnemers zo gewenst aanvullend geïnformeerd over het Mihatra E – bike aanbod en werden de draaiende delen ontvet en schoon gemaakt.

 

Bij ‘onze’ stempelpost was ook ruimte ingericht voor de sponsoractie van Frank Giesbers voor zijn deelname aan Duchenne Heroes in September 2014.

Een fles Palux Bike Cleaner voor het aangepaste ‘Rondje Helmond’  tarief van 12,50 euro; waarvan 2,50 euro werd afgedragen aan het spaarpotje voor Duchenne Heroes.

 

Voor meer informatie zie : www.paluxbikecleaner.nlwww.rondjehelmond.nl

Reacties zijn gesloten.