MTB Cursussen

Uiteraard bieden wij ook specifieke mtb cursussen aan, waarbij stapsgewijs de basale ;maar indien gewenst ook gevorderde; mtb technieken in groepsverband kunnen worden aangeleerd. Zodra zo’n lessenreeks is afgelopen kun je zelf besluiten of je verder wilt gaan met een opvolgende lessenreeks. Uit oogpunt van de gewenste veiligheid en kwaliteitsborging is de groep nooit groter dan 10 cursisten per instructeur. Zo’n reeks kan worden afgerond met het onder begeleiding rijden van een elders georganiseerde mtb tocht; waarbij we qua afstand en zwaarte van de tocht uiteraard rekening houden met de individuele bekwaamheid.

Binnen het onderwijsaanbod aan scholen kunnen wij zowel binnen de reguliere LO lessen als tijdens BSM of extra sportaanbod lessen; in onderling overleg met de vaksectie LO rondom de school ( als de locatie daarvoor geschikt is) of anders elders, een totaal MTB pakket op maat aanbieden. Dat kan in ‘spel klok wedstrijd, vaardigheid circuits en/of mtb route verband’ worden georganiseerd.

Voor KVLO leden, vakdocenten L.O., Ciosser’s c.q. Roc-Sb en/of combinatie functionarissen hebben wij een cursusaanbod op maat dat is gebaseerd op het reeds aanwezige bewegingsinzicht en vaardigheidsniveau, zodat uw eigen MTB vaardigheid snel naar een hoger niveau kan worden getild. Wij helpen collega’;s vanzelfsprekend graag een stap(je) vooruit. Een en ander uiteraard binnen de wensen en mogelijkheden van het vakbudget en het individuele trainingsniveau.

Vraag ons naar de mogelijkheden en de voorwaarden want MTB – en is echt gaaf.