MTB fiets incl. helm en bidon


Mountainbiken is geschikt voor jong en oud met een goede gezondheid. Dat kan als een sportieve doe activiteit op een door de weekse dag, als vrijgezellendag, als bedrijfsuitje en/of zelfs in het weekend. Je kunt zelfstandig op pad, maar dat kan ook onder onze begeleiding geregeld worden.

Een goede voorbereiding is het halve werk dus in dat kader is iedere cursist of deelnemer altijd verzekert van een goede zit op een fiets op maat. Onze pedalen zijn dubbel uitgevoerd dus u kunt zowel met een fietsschoen als met een gewone sportschoen deelnemen.

Vanwege de veiligheid is iedere deelnemer verplicht een fietshelm te dragen en de pasvorm en de sluiting worden uiteraard ook op maat afgesteld. Ter voorkoming van vocht tekort wordt ook een bidon standaard bijgeleverd. Inhoud naar keuze en in overleg.

Mede afhankelijk van het weer en de terrein omstandigheden is het niet te voorkomen dat uw (sport)kleding wat vies wordt, maar ook een achterspatbord hoort tot de standaard uitrusting van onze MTB fietsen.